spring blog
Dela gärna med dina vänner

Med våren följer sådd. Våren har kommit och tiden att så och plantera på trädgårdslanden. Kärlek till jorden plus arbetet kan ge familjen mat i ett helt år.

Många familjer i Ukraina har inte pengar för utföra alla arbeten som behövs för trädgårdsland, att plöja – hyra traktor köpa frön, plantor och fjäderfän.

semena

Kommer du ihåg familjen när barnen togs till barnhemmet? De var hungriga och huset var i väldigt dåligt skick. Familjen fick hjälp av Barnens Ambassads supporters. Tack vare er hjälp återlämnades barnen och de är nu hemma hos sin mamma.

Förra året fick denna familjen också frön, plantor och ankor under ”Vårinsamling”. Mamma kunde så och plantera på sitt trädgårdsland, skörda och göra förberedelser för vintern. Barnen slapp gå hungriga.

Vi är mycket glada över att de fick hjälp. Vi hoppas att du i år också kan hjälpa familjen så att de kan så och plantera på sitt trädgårdsland och få fjäderfän.

Det här är inte den enda familjen som behöver hjälp idag. Det finns de familjer som inte har pengar att köpa en uppsättning frön och plantor. Särskilt nu, när coronan ökar och många lämnades utan arbete. Barn går inte i skolan och har inte möjlighet att äta lunch där.

Genom att hjälpa människor att betala hyran av traktor, köpa uppsättning av frön, plantor, fjäderfän ger du dem en möjlighet att vara självförsörjande. Du kommer att se hur din hjälp bär frukt.

banki blog

Våren är tid att arbeta på jorden
det är dags för fjäderfän
det är dags att tänka på hur man ska övervintra
det är dags att hjälpa till just nu

Vill du hjälpa
Vill du vara med?

https://barnensambassad.se/varinsamling/

Dela gärna med dina vänner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *