Bli Fadder: Dela din kärlek med ett eller flera barn idag. Att öppna sitt hjärta och bli fadder är ett enkelt men kraftfullt sätt att göra en verklig skillnad. I en värld full av utmaningar, är din omtanke en stråle av hopp för barn i Ukraina som behöver stöd.

 

Varför Bli Fadder?

 1. Direkt hjälp: Som fadder ger du ovärderligt stöd till barn som drabbats av kriget i Ukraina. Din hjälp betyder mat, vatten, mediciner,ved och mycket mer för ett barn och dess familj.
 2. Långsiktigt stöd: Ditt fortsatta stöd ger barnen möjlighet till utbildning och en chans till en ljusare framtid, även under svåra omständigheter.
 3. En Personlig koppling: Du får möjlighet att knyta en personlig band med ditt fadderbarn och följa dess framsteg över tid. 

Hur kan man bli en fadder?

Att bli fadder är enkelt! Du väljer om du vill stötta ett eller flera barn och fyller i lite information. Sedan blir du en del av vår värmande fadderfamilj och börjar göra en skillnad i barns liv.

Vill Du Bli Fadder?

Om ditt hjärta säger ja, eller om du bara vill veta mer, är du varmt välkommen att [kontakta oss](länk till kontaktsida) eller [anmäla dig här](länk till registreringssida). Som fadder har du möjligheten att ge ett eller flera barn i Ukraina en kärleksfull stöd och glädje i deras liv.

Det finns många barn som längtar efter en vän som du. Genom att bli fadder skapar du en värld av skillnad för ett barn i behov. Det är en fantastisk upplevelse som ger glädje och hopp, både för dig och för barnet du stöttar!

Behoven i Ukraina är enorma på grund av det pågående kriget.  Barnens Ambassad hjälper barn i Ukraina: mat, kläder, mediciner och mycket mer. Anmäl dig som fadder, för 300 kr. månaden kan du göra skillnad för ett barn.

Som fadder i Barnens Ambassad sätter du in ditt månadsbidrag som går till ditt fadderbarns behov.

 

Behoven är olika vid olika tillfällen och dina bidrag går till det vad som är viktigaste just för stunden: mat, medicin, kläder och annat…

 

Gör så här:

Sätt in ditt fadderpeng på Barnens Ambassads konto

Skriv Namnet på ditt Fadderbarn: xxxx

Anmäl dig som fadder

  Skulle länken inte fungera skriv till info@barnensambassasd.se

  Olika sätt att ge

  Skriv vad din gåva avser och lämna gärna dina kontaktuppgifter.

  Plusgiro: 415398-7
  Bankgiro: 0483-9478

  Swisha till: 

  123-113 7876