Bli månadsgivare: Bär ditt strå till stacken.

 

Bli Månadsgivare: Bär ditt strå till stacken. Ge hopp och hjälp till barn i Ukraina varje månad

Att ge är att dela kärlek och hopp. Genom att bli månadsgivare skapar du en stabil grund som hjälper Barn i Ukraina. Varje bidrag, stort som litet, gör en enorm skillnad i barns liv. Det bästa sättet att hjälpa är att bli månadsgivare.

Varför Månadsgivare?

 1. Varaktigt Stöd: Genom att bli månadsgivare ger du en stadig hjälpande hand som gör vårt arbete möjligt. Det tillåter oss att planera bättre och hjälpa fler barn och familjer.
 2. Omedelbar Hjälp: Din regelbundna donation hjälper oss att agera snabbt när oväntade händelser inträffar, som bränder, sjukdomar eller olyckor. Snabb hjälp kan vara livräddande.
 3. Din Gåva Gör Skillnad: Det kan vara svårt att förstå hur mycket en liten summa pengar kan göra, men i Ukraina går din donation mycket längre.

Hur Blir Man Månadsgivare?

Det är enkelt att bli månadsgivare. Du väljer själv hur mycket du vill donera varje månad baserat på vad som passar din budget. Varje bidrag, stort som litet, är ovärderligt för barnen i Ukraina.

Våra Årliga Kampanjer:

Våra årliga kampanjer som Vårinsamling, Skolinsamling, Varm Vinter och Julglädje är väsentliga, men det dagliga behovet fortsätter. Ditt månatliga stöd fyller detta tomrum och gör vårt arbete hållbart.

Bli Månadsgivare – redo?

Om du känner att du vill göra en regelbunden skillnad i barns liv, anmäl dig som månadsgivare idag! Skicka ett mejl till info@barnensambassad.se och ta det första steget mot att skapa en bättre framtid för barn i Ukraina.

Kom ihåg, det som kanske bara är en hundralapp för dig, betyder oerhört mycket mer för barnen i Ukraina. Tillsammans, med ditt stöd, kan vi bygga en starkare och tryggare framtid för barnen som behöver det mest.

  valfri summa

  Olika sätt att ge

  Skriv vad din gåva avser och lämna gärna dina kontaktuppgifter.

  Swisha till: 

  123-113 7876

  divider-1