SWISH  123-113 78 76  | Plusgiro: 415398-7  | Bankgiro: 483-9478 | 

 

Hjälp utsatta barn i Ukraina header image

Vårinsamling

Med våren följer sådd. Våren har kommit och tiden att så och plantera på trädgårdslanden. Kärlek till jorden plus arbetet kan ge familjen mat i ett helt år.

Många familjer i Ukraina har inte pengar för utföra alla arbeten som behövs för trädgårdsland, att plöja – hyra traktor köpa frön, plantor och fjäderfän

Därför behövs du just nu. Vi samlar in till ”Vårinsamlings paket” som innehåller frön, plantor, fjäderfän. Ett paket för en familj kostar 850kr.

Du kan bidra med

100kr – 250kr ––500 ­ – ett eller flera ”vårpaket” – eller summan som passar dina möjligheter.

Kommer du ihåg familjen när barnen togs till barnhemmet? De var hungriga och huset var i väldigt dåligt skick. Familjen fick hjälp av Barnens Ambassads supporters. Tack vare er hjälp återlämnades barnen och de är nu hemma hos sin mamma.

Förra året fick denna familjen också frön, plantor och ankor under ”Vårinsamling”. Mamma kunde så och plantera på sitt trädgårdsland, skörda och göra förberedelser för vintern. Barnen slapp gå hungriga.

Vi är mycket glada över att de fick hjälp. Vi hoppas att du i år också kan hjälpa familjen så att de kan så och plantera på sitt trädgårdsland och få fjäderfän.

Det här är inte den enda familjen som behöver hjälp idag. Det finns de familjer som inte har pengar att köpa en uppsättning frön och plantor. Särskilt nu, när coronan ökar och många lämnades utan arbete. Barn går inte i skolan och har inte möjlighet att äta lunch där.

Genom att hjälpa människor att betala hyran av traktor, köpa uppsättning av frön, plantor, fjäderfän ger du dem en möjlighet att vara självförsörjande. Du kommer att se hur din hjälp bär frukt.

Våren är tid att arbeta på jorden
det är dags för fjäderfän
det är dags att tänka på hur man ska övervintra
det är dags att hjälpa till just nu


  100kr
  250kr
  500kr
  ett eller flera matpaket – eller summan som passar dina möjligheter. Kryssa i rutan och skriv ditt eget val på den tomma rutan

  Plusgiro: 415398-7

  Bankgiro: 483-9478

  Swisha  123-113 78 76