zhenya
Dela gärna med dina vänner

Hej, det här är Zheka i kontakt med dig. Jag har saknat dig. Har du saknat mig?

Jag berättar lite om mig själv och barnens liv, eftersom det här gäller inte bara mig. Ja, den första karantänen förra året året gjorde mig väldigt glad. Det var en helt legitimt skäl att inte gå i skolan. Jag var glad över detta och till och med log!

Nu har jag bara en dröm – ta mig tillbaka till skolan. Jag kommer inte att skolka, inte störa på lektionerna, inte vara oförskämd mot lärarna. Jag kommer att göra mina läxor och lyssna noga. Men, bara i skolan, inte hemma.

Jag har aldrig saknat skolan så här mycket. Jag är villig att studera i skolan även på sommaren. Jag vill inte sitta hemma och studera över telefon. Det är tråkigt och svårt. Jag är trött och ingen vet när vi få gå i skolan igen.

Tänk om det blir först under nästa år?! Jag kan inte vänta så länge. Jag vill önska alla god hälsa och bli inte sjuk.

/ Zhenja 14 år gammal

Dela gärna med dina vänner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *