Tack för sommarlägret !

Glada tider på lägret gick alldeles för sanbbt. Barnen kom hem igår, och redan nu skanar de sina ledare och nya vänner. Ett stort tack till Nordisk Östmission som gjorde sommarlägret möjligt t för barnen ❤️

Idag har vi lekt på stranden. Det var roligt. Det var för kallt för att bada. Vi har två lag som tävlar mot varandra. På slutet av lägret ser vi vilket lag som vann. 
/ Sveta 14 år

Att få vara på sommarlägret tillsammans med vänner är jättebra. Vi önskar att det skulle bli varmare så vi kan bada. Nu får vi bara vara på stranden och njuta av den vackra vyn.
/ Ljuda 12 år

Supertid på lägret ?
Jag är väldigt glad att ha träffat ledarna och vännerna. Ett helt år har jag väntat på att få komma till somarlägret. Det finns ett minus – det är för kallt att bada. Men hur som helst jag är glad att jag är här nu. Jag kan spela tennis varje dag. Ett stort tack för sommarlägret. En jätte hälsning från oss alla, och vi önskar dig en trevlig helg.
/Kiril 14 år

En underbar dag idag! 
Vi åkte till djuparken. Vi gav mat till djuren och fick rida. Solen skiner, det är roligt och intressant. Jag gillar så mycket att vara på sommarlägret. Jag fått många nya vänner och vi har roligt tillsammans. 
/Valja 11 år

Det är första gången för mig på sommarlägret.Det är intressant här och många nya vänner. Vi leker, sjunger, målar och läser bibeln. Vi har också en teater. Våra ledare spelar upp scener från bibeln. Mest av allt gillar jag att hoppa på studsmattan. Det är roligt på sommarlägret.
/ Misja 8 år

Jag är på sommarlägret tillsammans med min syster. Vi har många sport tävlingar och mycket annat. Vi äter mycket, hoppar på studsmattan, det är bra och roligt här. Vädret log till oss och vi har till och med fått bada. Ett stort tack för sommarlägret.
/Nadja 13år

Det bästa som hänt mig under sommaren är sommarlägret ?
Tiden flyger snabbt förbi. Jag har träffat vänner och ledare. Varje dag är det någonting nytt som händer. Vi har haft talang tävling. Vi dansade och sjöng. Vi spelar olika spel och umgås. Jag kommer att sakna sommarlägret. 
/Vladik 12 år

Ett riktigt sommarläger ?
Idag är det varmt och vi har badat. Jag mår toppenbra. Jag vill inte åka härifrån. Jag har fått många vänner. Vi leker tillsammans. Lägerhälsningar från mig. 
/Zhenja 7år

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *