Vill du hjälpa barn i Ukraina? Letar du efter ett sätt att göra en verklig förändring i livet för barn i Ukraina? Du är på rätt plats! Med Barnens Ambassad kan du hjälpa till att ge kläder, mat, och ved till barn som behöver det mest.

Bli en Hjälte för Barn Genom att bidra till våra hjälpprogram får du möjlighet att direkt påverka barns liv i Ukraina. Tillsammans kan vi se till att de har vad de behöver för att växa upp tryggt och starkt.

🎒 Bli Vän till Vännernas Hus i byn Piski – Ukrains barn behöver din hjälp

🌍 Var en Livlina för Flyktingar Känner du för att hjälpa ukrainska flyktingar i Eskilstuna? Gå med i vårt Livlina hjälpprogram och var den förändring du vill se.

🤝 Gör Din Röst Hörd Sprid ordet om hur man kan hjälpa Ukrainas barn i krig och på flykt. Dela vår sida, delta i våra kampanjer och bli en ambassadör för förändring.

👉 Ta Steget – Utforska och Engagera Dig Bläddra genom vår webbplats för att upptäcka alla sätt du kan bidra. Varje liten insats räknas, och tillsammans kan vi göra en enorm skillnad.

Bli månadsgivare

Bli Fadder: Dela din kärlek med ett eller flera barn idag. Att öppna sitt hjärta och bli fadder är ett enkelt men kraftfullt sätt att göra en verklig skillnad. I en värld full av utmaningar, är din omtanke en stråle av hopp för barn i Ukraina som behöver stöd.

 

Ge en gåva

Skriv på talongen – “Där det bäst behövs.”

divider

Olika sätt att ge

till Barnens Ambassad

Skriv vad din gåva avser och lämna gärna dina kontaktuppgifter. 

Plus- eller Bankgirokonto

Plusgiro: 415398-7
Bankgiro: 0483-9478

eller Swisha till : 123-113 7876

Från utomlands

IBAN: SE69 9500 0099 6026 0415 3987

BIC/SWIFT: NDEASeSS

divider

Bli fadder

Bli  månadsgivare Barnens Ambassad
Bli vän till Vännernas Hus
Bli fadder till ett barn

Stöd LIVLINA -för ukrainska mammor och barn på flykt

Ge en gåva

Bemärkelsedag

Vill du ha ett gåvobrev för att ge bort till vänner på bemärkelsedagar eller som minnesgåva så skickar du ett mail med dina uppgifter till info@barnensambassad.se

Bli supporter

Som supporter stödjer du arbetet med en årsavgift på 200 kr, samt finns med på en kontaktlista där vi skickar ut information om akuta behov på Vännernas Hus. Till detta tillkommer nyhetsbrev.

Har du frågor kontakta oss 

divider-1

 Stöd från Finland

Lasten lähetystö ry:n tili:

FI97  3131 1001 4958 49

Kirjoita viitenumero

  • 20103 Säännöllisen lahjan viite
  • 20116 Kerta lahjoitukset
  • 20129 Kummilapsi
  • 20132 Ajankohtaisia keräyksiä
  • 1575 Apua itä-Ukrainan pakolaislapsille
  • 20145 Pyhäkoulu

Rahankeräyslupa: RA/2017/789 myöntäjä Poliisihallitus voimassa 31.12.2018 asti koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *