grouppicture
Dela gärna med dina vänner

17.07

Nya Vänner

uusia_kavereita
Jag är glad att jag har fått många vänner! Hemma har jag inga vänner, jag är själv. Jag vill inte åka hem. Här finns mycket intressant att se. Vi gick för att se vattenfallet “Kamianka” Jag visste inte ens att vi har vattenfall. Jag hoppas verkligen att detta inte är sista gången jag kommer till lägret. Tden går för snabbt. Jaag vill att skulle gå mycket långsammare. Tack så mycket att jag fick följa med på lägret.
Maria 15 år

18.07.2015

Helg hälsning

grouppicture
God morgon vänner! Vi önskar er alla riktigt och glad helg.
Helt övertygat kan jag säga att varenda barn, har känt sig lycklig här på sommarläger. Utan er hjälp skulle det inte varit möjligt.
Vi har planer att under helgen ha lycklig tid tillsammans. En stor hälsning till alla vänner från Karpaterna.
/Viktor Pavlovitj
19.07.2015

En föreställning

presentation_1

presentation2

presentation3

 

presentation4
Barnen njöt med stor glädje av att se bibliska berättelser om Jesus liv, från födseln till korsfästelsen. Många barn hade tårar i ögonen. Efteråt så bad vi för varandra, och för för våra vänner som hjälpt till att organisera lägret, och för fred i vårt Fädernesland, Ukraina. En 11-årings ord “Jesus dog för mig och han älskar mig” är det största beviset på att vi alla gör rätt sak för barnen. Guds välsignelse för oss alla.
Viktor P.

19.07.2015

Jag väntar på att bli omstoppad

dags att sova

Varje dag ser jag fram emot kvällen. Då kommer Julia in i vårt rum,stoppar om oss ordentligt. Sedan läser hon berättelser ur en bok. Jag sluter ögonen och somnar snabbt, och drömmer. Jag kommer att sakna detta. Jag önskar att någon därhemma också skulle stoppa om mig och läsa något.
Anya 11 år

Dela gärna med dina vänner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *