Kristina
Dela gärna med dina vänner

skukota

Det är inte alltid att jag och mina kamrater tycker om att gå i skolan. Man kan bli glad att slippa någon lektion, eller att det är karantän. Till en början verkar det coolt och roligt. Du sitter hemma och det finns ingen klocka som ringer in till lektionen. Du gör vad du vill. Ingen kontrollerar dig, du är ensam hemma. Det är som i den där filmen – ensam hemma, med Kevin.

lessons

Glädjen i distansundervisning var inte så långvarig hos mig. Nu är vi tillbaka i karantän igen och vår skola är stängd. Vi studerar per telefon och det är ganska tråkigt och jobbigt. Nu förstår jag detta, att sitta hemma hela tiden är urtråkigt. Jag vill gå i skolan, prata med mina vänner och klasskamrater, träffa mina lärare, sitta i skolbänken, och springa runt i korridoren. Inte chatta i ett chattrum hemma. Jag väntar på att karantänen ska vara över och att jag ska slippa sitta hemma. Det är så tråkigt med distansundervisning. Många av mina vänner vill också gå i skolan, även om de tidigare drömde om att slippa några dagar i skolan.

kollaz

Det är bra att det finns ett Vännernas Hus. Det gör mig glad. Här spelar vi spel, läser, ritar och bara umgås.

På lördagar har vi söndagsskola. Jag gillar att hjälpa de vuxna där och att vara snäll.

tea

Jag önskar verkligen att vi skulle få gå tillbaka till skolan igen. Jag vill inte sitta hemma och ha tråkigt. Så går mina dagar.

1032 snowman

Skrev Kristina, jag är redan 13 år

Dela gärna med dina vänner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *