bazar
Dela gärna med dina vänner

mormor och aljosha 1

“Mitt barnbarn och jag blev väldigt glada när vi fick kycklingar. Mitt barnbarn älskar hemlagade ägg. Ta emot vår tacksamhet och respekt. Ett stort tack för hjälpen från vår lilla familj.

– Med vänliga hälsningar mormor Nadija och barnbarnet Aljosha”

turchin 1

“Jag vill uttrycka min oändliga tacksamhet till er för plantorna och fjäderfän till mina barn. Nu kommer vi att ha mat till hösten och vintern. Vad vi ska äta i vinter måste jag tänka på redan nu. Nu kommer vi kunna odla grönsaker och skörda och lagra för vintern. Allt tack vare er. Tack för att ni bryr er om oss. Tack för ert stöd. Må Gud skydda er och er familj och må Han belöna dig generöst för den vänlighet och uppmärksamhet du har delat med oss.

– Med vänliga hälsningar, mamma Ljudmila och barnen”

tack vårinsamling

“Jag vill uttrycka min djupa tacksamhet för hjälpen vi har fått speciellt just nu, när vi redan har ett mycket svårt liv. Vi planterar mycket grönsaker eftersom vi har en stor familj och en stor gård som ger mat till oss alla. Därför är din hjälp mycket värdefull för oss. Jag böjer mig och uttrycker min tacksamhet för ditt goda hjärta och medkänsla. Vi önskar dig god hälsa, lycka och framgång i allt.

– Familjen Shuplik”

tanja mihno

“Jag är mycket tacksam för hjälpen för frön och plantor. I år kommer vi att odla mycket. Din hjälp var mycket värdefull och mycket uppskattad.

Med stor tacksamhet – Tanja”

Vill du delta i vårinsamlingen?

Du har fortfarande möjlighet att delta i vårinsamling. Sista dagen är den 31 maj. Länk till insamlingen

Dela gärna med dina vänner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *