jura
Dela gärna med dina vänner

Mitt Ukraina kommer att vara det mest framgångsrika landet jämfört med alla andra”

När jag blir stor, tänker jag bli en programmerare. Jag kommer att skapa ett sådant spel att alla kommer att spela det. Efter det kommer mitt företag bli det bästa i hela världen. När jag har tjänat mycket pengar, så ska jag bli President. Jag gör så att politikerna inte kan stjäla.
jura3
Jag kommer att kontrollera allt. Pensionerna och lönerna kommer att vara värdiga, och någon fattigdom kommer det inte att finnas överhuvudtaget.  Det kommer inte heller finnas några uteliggare. Jag kommer att bygga hus till dem så de kan bo där och jag kommer att ge dem arbete.
jura2-kopia
Mitt Ukraina kommer att vara det mest framgångsrika landet jämfört med alla andra. Ingen kommer att betala för el eller gas, alla kommer att använda sig av mina uppfinningar. Och tala om sjukvård, det kommer att vara enkelt- bara man tar en piller  så är man frisk.
Jura 12 år
Dela gärna med dina vänner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *