Dela gärna med dina vänner

Så här såg veckan ut på våra sociala medier: vecka 35

Vi vet att många av er kanske inte använder Facebook eller Instagram men vill ändå hålla er uppdaterade om allt det fantastiska arbete som pågår.

Här får du en snabb sammanfattning av allt vi har delat på våra sociala medier under den gångna veckan. Vi tar upp de senaste nyheterna, höjdpunkterna och framstegen inom Barnens Ambassad, oavsett om det handlar om vår verksamhet i Ukraina, Sverige eller Finland.”

Så sätt dig ner med en kopp te eller kaffe, och låt oss ta en titt på vad som har hänt den här veckan!”

Hjärtat svämmar över av tacksamhet

2023.08.30 Instagram

school start eskilstuna

Ett stort tack till Eva von Cellsing, Brittmarie Jaffner och alla deras fantastiska vänner. Tack vare er kunde 31 flyktingbarn från Ukraina få en dag fylld med glädje och hopp. De valde kläder, skor och ryggsäckar som inte bara klär deras kroppar, utan även deras själar.
👚👟🎒

all kids eskilstuna

I en värld som kan kännas mörk och osäker för dessa barn, gav ni dem en gnista av ljus och kärlek. Det är mer än kläder; det är ett tecken på att vi bryr oss, att de inte är glömda.

Skolstartshjälp för Ukrainas Barn: din gåva gjorde skillnad

2023.08.30 Instagram

piski skolanstart

Hej underbara gåvogivare 🇸🇪🇫🇮 Tack för att ni har gett barn i krigsdrabbade Ukraina en bättre start på skolåret.🎒📚

😊 Lycka i Mörker 😊

Trots tuffa tider kan vi tillsammans bringa glädje och hopp till dessa barn. Föreställ dig deras leenden när de fick kläder, skor, nya skolväskor och pennor. Och tänk på deras föräldrars lättnad och tacksamhet.

❤️ Varje bidrag var mycket värdefullt ❤️

Stort tack från hjärtat
Vi kan inte uttrycka vår tacksamhet nog. Tack för att ni är fantastiska och hjälper oss att göra en verklig skillnad i dessa barns liv.

Vi önskar er en trevlig helg från Eskilstuna

2023.09.01

happy weekend

Tack så mycket för er gränslösa vänlighet och hjälp till barnen. Er generositet påminner oss om hur viktigt det är att dela med oss av vår kärlek och omsorg till dem som behöver det mest.

Vi önskar er en underbar hösthelg. Må denna helg fyllas med glädje och tröst. 🍂🍁
Tanja

Dela gärna med dina vänner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *