Изображение 5
Dela gärna med dina vänner

Det roliga lägret är över! Två veckor har flytt förbi!
Här kan du få höra barnens entusiastiska berättelser:

zhenja teater scen

”Två veckor i lägret var som ett ögonblick! De gick snabbt, veckorna bara flög förbi. Vi har redan kommit hem. Allt var SUPER på lägret. Det här var den bästa tiden på hela min sommar. Tjena alla och jätte, jätte många tack! ” – Zhenya 14 år.

“Låt barnen komma till mig och hindra dem inte, för Guds rike tillhör sådana som de. ” Kristina 11 år gammal (video från Kristina)

Lägret var coolt !!! Vi lekte, simmade, åt och hade kul. Och på morgnarna hade vi bibellektioner. Vi sjöng och lärde oss gyllene verser. Jag saknar mina ledare och vänner.” Kristina

flickornas avdelning 1

”Jag har aldrig varit med på ett sommarläger. Min bror fick vara med tidigare, men inte jag. Jag tyckte om att vara där. Jag fick många nya vänner. Jag vill åka tillbaka till lägret, jätte, jätte mycket. Jag är glad över att jag växte och jag fick också komma med till lägret.”Veronika 9 år.

volleyboll

”Jag älskar vårt läger. Jag är glad att också denna sommar fick jag åka dit. Mest av allt gillade jag att simma och leka på stranden. Jag fick en utmärkelse för 1: a plats i damspel. Dagarna gick snabbt och jag är redan hemma. Jag ville inte åka från vännerna och ledarna. Jag grät.”

Maxim 10 år.

flickorna
Ett minne. Flickorna ville bli fotade.

”Vi hade en rolig tid i lägret. Jag träffade många gamla vänner. Vi hade en jättefin avskedsfest, även at det var lite sorgligt. Vi satt alla vid fin dukat bord. Det var massor att äta, och det var gott. Efter det sjöng vi och lovprisade Gud. Och sedan sa vi hejdå till varandra. Jag kommer att sakna mina vänner.” Ruslana 11år.

nuotio

”Jag är första gången i kristna lägret. I början längtade jag hem och till mormor. Och sen ville jag inte åka hem. Det var så sååå roligt på lägret. Vi badade, lekte, spelade och bara larvade oss. Och sedan kom sista dagen, avskedsfesten och gåvor! ” Vika 10 år.

leirikuva 3

Dela gärna med dina vänner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *