varsadden
Dela gärna med dina vänner

Ett nytt synsätt att hjälpa har kommit till oss genom kriget. Nu har vi börjat med hjälpprojekt vårsådden i Ukraina. De familjer vi har hjälpt hittills behöver ännu mer hjälp än tidigare. Även många nya familjer har bett om hjälp. Många människor har lämnat sina hem, vissa tillfälligt, men många stannade också kvar i sina hem.

Hjälp behövs just nu. Vi hoppas verkligen att människor ska kunna så och skörda. För att kunna odla på sitt trädgårdsland behöver man först ha en tillåtelse av by administrationen. Först ska trädgårdarna kollas att det inte finns minor. Utan tillstånd och inspektion av trädgården är det omöjligt att plöja i de områden där fiendestyrkorna har varit.

Arbetet med vårsådden har påbörjats

IMG 20220415 101547

Ett stort tack från familjen Vozniuk för er hjälp. När det är skjuts runt omkring, och barnen vill äta, är det inte lätt att hitta mat. Ni är som änglar sända av Gud, för att hjälpa oss.

Man kan prata mycket om detta, men orden räcker inte till att uttrycka tacksamheten.

Må Herren alltid följa er och välsigna er för era gärningar. Tack för att ni alltid kommer ihåg oss. Gud välsigna er.

Än en gång vill jag tacka er för hjälpen. Nu kan vi odla på vår grönsaksland. Och när hösten kommer vi skörda tack vare er. Vi kommer att ha mat för vintern.

ETT STORT TACK från familjen Vozniuk. (i familjen finns det fem barn) ❤️💙💛

IMG 20220415 102352 1

Kära vänner, från hela våra hjärtan vill vi tacka er för möjligheten att odla. Ett stort tack. Må Gud välsigna er.
/Nadiya Borisenko

deti taloverovu

Tusen tack för fröerna till trädgårdslandet. Vi är väldigt glada att vi ny kan odla och väntar på att skörda senare. Tack så mycket för att ni alltid hjälper oss. Tack för att ni är med oss. Vi tackar dig från djupet av våra hjärtan ❤️

familjen Taloverova

Ett stort tack för er hjälp. Tack vare det kan vi nu odla. Just nu är det svår tid för oss, men hjälpen kom i rätt tid.

sarancha

Jag vet inte hur jag ska uttrycka detta med ord. Ni förstår ju själva att det finns människor som inte har möjlighet att ens köpa bröd. Era gärningar är verkligen goda gärningar. Ännu en gång, ett stort tack.
Familjen Sarancha ( 2 barn)

Jag och min son Roman vill tacka er för stödet till oss. Er hjälp är mycket värdefull och viktig för oss. Vi ber att Herren ska välsigna er för att ni i dessa mycket svåra tider finner tid för oss och hjälper.

Vi hoppas att freden kommer snart. Tack vare er har vi fått möjligheten att odla på vår trädgårdsland och vi hoppas på en riklig skörd. Gud tar hand om oss.

Mamma Sasha och sonen Roma

Katja berättar

prisyazhyuk

Vi har redan kunnat köpa fjäderfän till några familjer.
Tack vänner för att ert stöd.
Fortsättningen följer …

/Katerina – samordnare för hjälpprogram

Dela gärna med dina vänner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *