Dela gärna med dina vänner

kids 2 1

Barnen har ritat och skrivit sina tankar om Ukraina. Teckningar och deras brev till soldater får de på fronten tillsammans med en gåva från barn – choklad.

kids 4

Kära soldat! Jag skriver ett brev till dig för att tacka dig för ditt mod och för det att du skyddar vårt land från fiender.

Jag fyllde nyligen 10 år. Jag ska börja i skolan den 1 september. Och jag förstår att tack vare dig kommer jag att få möjlighet att göra det under en fridfull himmel.

Jag vill verkligen att kriget ska ta slut, och att ni ska återvända hem med seger som hjältar i ett självständigt fosterland. Jag önskar detta av hela mitt hjärta, tålamod och uthållighet.

Vi ber för dig! Vi är stolta över er! Jag vill vara som er! Ta hand om er och Ukraina!
Tanja

uk 11 1

Mest av allt tackar jag Gud för att jag föddes i Ukraina, för det är ett land där det finns goda och vänliga människor. Ett bördigt och blommande land. Kriget förenade oss till en familj. Jag skulle aldrig ändra mitt land i mitt liv.
Sasha

Sashas brev till en soldat

war 6. 1

war 1 1

Tack vare ditt mod, hjälteskap och frimodighet kan vi andas frisk luft. Ord av tacksamhet är det minsta vi kan göra för dig. Vi väntar på dig med seger. Ära till Ukraina! Ära till hjältarna.
Sasha

uk 3 1

Jag är lyckligt lottad att jag föddes i Ukraina eftersom vi har väldigt vackra fält och floder, en mycket vacker stad, Kyiv. Jag är 14 år och jag ångrar inte att jag föddes just i detta land. Vi är mycket vänliga människor, vi blev ännu vänligare på grund av kriget. Vi grupperade oss som en familj. Tack för att du skyddar vårt land från Putins invasion! Jag älskar dig.

Jag vill att du kommer tillbaka levande. Ni är mina hjältar. Ära till Ukraina! Ära åt hjältar! Ära åt nationen! Död åt fiender!
Valja

war 2 1

war 9 1

Våra kära försvarare. Jag tackar var och en av er för att ni riskerar ert eget liv för att skydda vårt fosterland. Jag tror verkligen att freden kommer snart. Jag tror på ditt mod, din skicklighet och ditt mod. Du är väldigt modig och stark. Ära till Ukraina.
Slava

kids 1 1

kids 3 1

collaz 2

collaz 1

collaz 3

Dela gärna med dina vänner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *