detki .forblog
Dela gärna med dina vänner

Så fort veckan har gått. Jag tackar Gud för möjligheten att hjälpa barnen.

Tack för att ni hjälper barnen att gå vidare i livet och att de ska få vara barn. Vi är som en enda stor familj i Barnens Ambassad.
Jag heter Tanja och jag är glad att dela med mig av av veckans händelser härifrån, Barnens Ambassad i Ukraina.

Från och med den 20 mars- till den 9 april införs en hårdare karantän i Kyiv, som är på gränsen att bli en röd zon i pandemin.

Super nyheter!

viktor blogg

Vi hade en stor glädje att ta emot 20 lådor kläder från Sverige. Så fort som det är möjligt delar vi ut kläderna till barnen, som så väl behöver dem.

Vännernas Hus

Verksamheten i Vännernas Hus fortsätter. Varje dag kommer kommer barnen och spenderar sin tid här. De leker, springer, ritar, umgås. Dessa stunder är så värdefulla.

Hjälp till barnfamiljer

Hjälp till barnfamiljer – är en av våra prioriteter. Speciellt när en familj hamnar i svår situation. Som ett exempel en familj med åtta barn. Mannen bröt armen och var tvungen att genomgå en operation. Alla pengar gick till operation och mediciner. Det blev inget kvar till maten. Mamma vände sig till Barnens Ambassad för hjälp.

Viktor Pavlovitj och Katja köpte matvaror till familjen. Barnen slipper gå hungriga. Vi är tacksamma till Gud att vi kunde hjälpa.

Jag önskar att ni alla ska få vara lyckliga. Var och en på sitt sätt, på olika sätt, men det viktigaste är att ni skulle få vara lycklig. Det är enkelt och så viktigt. Njut av helgen.
Tanja, socialmedia

Dela gärna med dina vänner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *