Ungdomarna inspirerar och rör sig framåt

Vår ungdomsgrupp i Vännernas huset tar fart.
Unga människor är mer kreativa än vi, de har sin egen synvinkel, de har lätt att lära sig att använda instagramm, med alla funktioner. Det är intressant och roligt med dem. Sveta gjorde intressanta bilder och berättade lite om sitt liv.

/ Tanja

Hej jag är Sveta. Jag är 14 år gammal och går i nionde klass. Jag bor i byn Piski och jag är glad att få gå till Vännernas hus Jag går dit alltid efter lektionerna. Det är cool att och nu dansar vi också. Jag har tagit bilder och jag vill visa hur jag bor.

Jag gillar att göra selfies

Detta är vår get som kallas för Björken

Min Murka

Hunden Barsik är min vän

En sådan kanin har vi i vår ladugård

Jag längtar

Det var allt. Det här var Sveta för er.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *