Dela gärna med dina vänner

Tack vare bidrag från Ioca Arma Nostra / Alpcot AB har åtta ungdomar, flyktingar från krigszonen i Östra Ukraina, fått möjlighet att studera. Utan bidrag skulle det inte varit möjligt. Ett stort tack från studenterna till er på Ioca Arma Nostra. Här kommer en utav studenternas hälsning.

“De här är mina bästa år. Varje dag lär jag mig något nytt som är riktigt intressant. Utan överdrift, så älskar jag platsen där jag studerar! Jag gillar verkligen de ämnen jag studerar. Varje dag är fylld med livfulla lektioner, träningar och naturligtvis får vi lära oss om skådespeleri, regi, manusförfattning osv. Jag gillar till och med de tvivelaktiga stunderna av kraven inför tentorna.

received 847788582347150.jpeg

När benen inte lyder och du glömmer du absolut allt, men när stunden är inne och du går på scenen är det som ingenting av detta har varit. Man känner sig som att vara på sin egen bakgård, och fylls av känslan att man får göra exakt det man är intresserad av.

Det här är väldigt konstigt, men jag t.o.m gillar när jag sitter hela natten och gör praktiskt arbete, presentationer och annat. Även detta har sin egen tjusning! Och det är så tråkigt att ha insikten att om några år kommer studietiden ta slut. Men jag hoppas att jag efter universitetet kommer att nå höjder i mitt kommande, som jag älskar så mycket!.”
/ student Katya Rustamova

Dela gärna med dina vänner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *