Musik – det är mitt liv

Dela kärleken vidare

O‌m jag tar en penna i hand, då börjar jag spela, som om jag trycker på strängarna. Det är som om jag skulle inte vara kvar i min kropp och jag får en chans att titta på världen – en bit ifrån. Att skriva låtar, det är för mig, som om jag kan berätta för andra, vad är det jag känner, att återge mina känslor, att dela med andra mina tankar, att bära fram ett budskap.

Redan från min barndom har jag en obeskrivlig kärlek till hip-hop kultur. Det är det som har uppfostrat mig och jag har blivit den jag är. Därför skapande i musiken- det är en viktig del i mitt liv, och ingen kan ta det ifrån mig.
/Vlad


Dela kärleken vidare

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *