Dela gärna med dina vänner

Idag är det mysigt och roligt i Vännernas Hus. Barnen har återvänt till Vännernas Hus efter en lång tid av karantän. Först kom barnen från en närliggande by. Genast letade de sig fram till leksakerna, och så kom de äldre barnen. Det blev många kramar och pussar, och så skyndade de till datorerna och till pyssel klubben. Barnen ville berätta om allt vad som hänt och de var så glada.
/ Nadija Mihaijlivna, pedagog

Det här är mitt livs bästa dag, för nu är jag i Vännernas Hus igen. / Zhenja 7år

Jag är så glad, så glad … för att jag är igen i Vännernas Hus. / Vika 10år

Vem kan inte älska detta. / Dasha 8år

Vi har saknat er. / Aljosha 14år

Oij! Det var länge sedan jag var här. Idag skyndade jag mig hit. / Kiril 8år

Dela gärna med dina vänner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *