Dela gärna med dina vänner

Jag och min bror går på en yrkesskola. Jag ska bli kock, och jag gillar mitt yrke. Jag älskar att laga mat. Min bror ska bli bil och traktor mekaniker. Jag studerar nu på andra året, och min bror studerar på första året.

I början hade jag svårt att förstå hur man ska hushålla med pengar och matvaror. För lektioner måste vi köpa in matvarorna, som vi sedan lagar och äter. Under sommaren hade jag en praktikplats, där tjänade jag in mina första egna pengar.Jag jobbade på ett café.

Det har varit svårt att bo så långt hemifrån, och inte träffa sina närmaste varje dag. Det vuxna livet är svårt. Nu har jag nya vänner och bra lärare. Nu är den min tur att hjälpa min bror att bli vuxen.
/ Jana

Dela gärna med dina vänner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *