Hör upp, barnen talar!

På vår blogg öppnas nu en ny kategori som heter –Hör upp barnen talar. Tanken är att ett barn i taget blig Vännernas Hus journalist och de kommer att ge sina nyheter. Läs och se barnens nyheter på vår blogg.

Hej jag heter Sonja, jag är 7 år. Jag går i Vännernas hus. Jag är veckans journalist. Vi har har det roligt och högljutt. Jag har själv tagit bilderna och jag gillade detta. Jag älskar Vännernas hus och mina vänner.

/ Sonja, 7 år.

Våran Katja, Vika, Maksim och katten Masha

Viktor Pavlovich och tant Julia spelar schack

 Vi är på målarklubben

Bara hjärtan som jag gillar

Vi gör alla hjärtans gratulationskort, min bror är med på bilden

Vika gjorde en bild av ett pussel

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *