blog glavnaya
Dela gärna med dina vänner

På vår blogg öppnas nu en ny kategori som heter –Hör upp barnen talar. Tanken är att ett barn i taget blig Vännernas Hus journalist och de kommer att ge sina nyheter. Läs och se barnens nyheter på vår blogg.

Hej jag heter Sonja, jag är 7 år. Jag går i Vännernas hus. Jag är veckans journalist. Vi har har det roligt och högljutt. Jag har själv tagit bilderna och jag gillade detta. Jag älskar Vännernas hus och mina vänner.

/ Sonja, 7 år.

blog 1
Våran Katja, Vika, Maksim och katten Masha

blog 2
Viktor Pavlovich och tant Julia spelar schack

blog 3
 Vi är på målarklubben

blog 4
Bara hjärtan som jag gillar

blog 5
Vi gör alla hjärtans gratulationskort, min bror är med på bilden

blog 6
Vika gjorde en bild av ett pussel

Dela gärna med dina vänner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *