Dela gärna med dina vänner

24.06.2016
Här kommer en hälsning från barnensn sista dag i söndagsskolans sommarläger i Vännernas Hus. Barnen önskar dig trevlig helg.

23.06.2016
Vännernas Hus – Söndagskolans 2 dagars sommarläger
Barnen som gått i söndagsskolan deltar med stor glädje och de får möta sina älskade ledarna.

22.06.2016
Vi vill tacka familjen Саша Широкова för aktivt deltagande i Barnens Ambassads uppdrag i att hjälpa barn. Vi fick ta emot två bordsspel. Ett stort tack. Må Gud välsigna er.

21.06.2016
Unga familjen är tacksam för hjälpen. Remonten i deras lilla hem fortsätter tack vare hjälpen de har fått ta emot. Nya tapeter är på plats. En lampa pryder rummet. En gardinstång och tyll … Det finns mycket kvar att göra, men det det här är en bra början. Vi vill tacka alla som hjälpt till. Unga pappan och mamman är så tacksamma att tack vare hjälpen de får behålla sina två barn. All hjälp till denna familj är välkommet.

21.06.2016
Nyheter från kriget i Östra Ukraina.
Våra kära vänner som ni stöder genom flykting programmet befinner sig just nu i den ockuperade delen av Ukraina. Mamma med sina pojkar åkte dit för att se om deras hus finns kvar. De meddelade oss att av “någon” anledning elen kommer att stängas av för två dygn. De har inte fått någon orsak itill det.

20.06.2016
En familj som Barnens ambassad hjälper. En familj med sju barn vet hur det är att leva i nöd. De har dock egna odlingar, och har grönsaker och mjölk. De bestämde sig att hjälpa en ensam mamma med fyra barn, som bor i Kiev.
Må de vara välsignade för deras goda hjärtaPå bild: Vår Viktor och några av barnen familjen.

Dela gärna med dina vänner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *