namlost forblog
Dela gärna med dina vänner

Svårt, men möjligt. Att studera är intressant och jag har alltid älskat att laga mat. Jag har fått reda på vad fisk och kött kostar.

Hej, jag är Kiril och jag är student, jag är 15 år gammal

Min högskoleutbildning började på distans. I tre veckors tid studerade jag i telefon-surfplatteläge. Jag hämtade in kunskaper på de månader som jag inte kunde gå i skolan.

När distansundervisningen slutade och de vanliga studierna började lärde jag mig hur man filerar fisk och göra fisk som halvfabrikat. Jag har lärt mig hur man serverar maten, och jag har lärt mig att göra olika gröt.

Vår grupp är mycket vänlig och intressant. Nästan alla i gruppen är adekvata.

Jag hoppas kunna återvända till klassen igen efter corona ”lockdown i Ukraina.” Jag får lära mig nya saker. Jag vill verkligen att det ska vara ett bra år – 2021, och vi ska få återvända till det normala livet. Jag hoppas att ingen blir sjuk.

IMG 2273

Изображение.jpeg 3

IMG 2274

IMG 2275

123835758 2323001421179880 3280721630074109354 n

Jag lyckades också tävla i Kievs mästerskap i löpning. Jag tränade mycket och älskar verkligen sport.

Stort tack till min fadder Maaret för att hon hjälpt mig så länge, och gjort detta möjligt för mig. Jag är också väldigt tacksam för alla som hjälpte mig att köpa kökskläder för mina studier. Och till alla som stöder mig och hejar på mig. Jag är glad att jag har er.

Jag önskar er alla god hälsa och bara lyckliga stunder 2021.

/ Kiril 15 år gammal

Dela gärna med dina vänner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *