Dela gärna med dina vänner

Vi väntade inte på honom, men han kom …

För mig är det bättre att studera hemma än i skolan. Jag kan få mycket mer information än det jag får genom skolböckerna. Och ja jag kan göra det när jag vill. När man har motivation kan man göra mycket.

Naturligtvis saknar jag mina vänner i skolan och mina lärare. Jag saknar gemenskapen, att springa i korridorerna och bara prata.

Jag går ut nian. Korona och karantän har stökat till mina planer. Jag är orolig, hur ska det gå med gymnasiet? Ingen vet när karantänen slutar. Hur ska man förbereda sig för examen och hur det kommer att bli? Jag är bekymrad. Det är villervalla i mitt huvud och i världen.

Men jag tror att allt ska bli bra. Snart återvänder vi tillbaka till det vanliga livet. Det är bara vänta och använda den här tiden till väl.
/ Kiril 15 år

sister

Dela gärna med dina vänner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *