Dela gärna med dina vänner

Hej alla, och det här är om karantänen. Har du lagt märke till att jag har klippt mig? Du kanske frågar, hur kan jag klippa håret om allt är stängt? Det är en liten hemlighet.

Om du har pengar, gå till butiken och köp allt det du ser. Karantänen är så tråkigt. Jag har en bror och en syster, vi har redan pratat om allt vad man kan prata om. Nu finns det inget mer att prata om.

Halloo … var är ni alla människorna???
Och det är … bara tyst…

Det här är en rekommendation från mig till dig. Har du redan gjort allt vad man kan göra under karantänen, börja då titta på en serie. Även om att du skulle ha sett den tidigare, titta igen.

Det blev kallt och jag bestämde mig att gå in. Min näsa blev röd, som hos en clown. Det är så tråkigt, att jag bestämde mig för att läsa en bok i karantänen. Alla i vår familj är chockade, eftersom de vet att jag aldrig läser böcker. Men karantänen fick mig att läsa. Det är sååå tråkigt att till och med jag bestämde mig för att läsa.

Jag gillar att vi har lektionerna på internet. Det är verkligen bekvämt och coolt. Jag bestämde mig för att göra mig en liten dagbok. Där skriver jag vad jag måste göra på en dag.

Jag vill verkligen gå i skolan, på riktigt, tro mig jag saknar skolan. En hemlis till – jag började titta på tecknade filmen “fixies”

Jag påminner dig om igen, se inte på nyheterna och var positiv.

Hej och tack för mig, det här var Zhenja för dig

Dela gärna med dina vänner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *