Dela gärna med dina vänner

Katja studerar på scenkonst akademin i Kiev.

Det har redan gått en månad i mitt vuxna liv. Under den här korta tiden har jag haft många olika känslor. Varje dag är fylld av någonting nytt och nya kunskaper. Det är omöjligt att återge denna euforin som jag känner i denna konstnärliga atmosfär.

I min akademi har uttrycket om, att lärarna är våra andra föräldrar blivit mycket klart. Det är lätt att umgås, här finns ett gränslöst stöd – det är det jag älskar här.

Varje lektion fylls mitt huvud av många tankar och jag blir som generator för skapande idéer. Under denna korta tid har jag fått ta emot mycket beröm av lärarna. Och det är mycket inspirerande. Det gör inget att jag måste arbeta mycket för studierna. Det är en glädje även att jag ibland slutar att plugga kl. 3 på natten. Jag får hålla på med det, vad jag älskar mest, varje dag.

Det finns också många saker man skulle kunna berätta om student boendet, ja om mina grannar. Helt otroligt glada, skapande och levande personer! Självklart finns det också några minus. Till exempel har vi inget kylskåp, och att duschen bara har kallt vatten. Inget ont som inte har något gott med sig – vi har inga kackerlackor.

Jag är väldigt glad att jag är en del av det akademiska livet!

Katja 17 år

Dela gärna med dina vänner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *