twister
Dela gärna med dina vänner

Vännernas hus, det är som en oas för barnen som bor i en liten by.

Föreställ dig en liten by där det inte finns några idrottsplatser för barn, hobbygrupper, lekparker, biografer … Vad kan barn göra där? Hur är det att vara barn där?

girls blog

Barnen har denna plats tack vare din hjälp med renoveringen av Vännernas Hus

En hälsning från Boas

Ett stort tack till alla er som hörsammade vårt rop på hjälp till att reparera vår minibuss, och till reparationer i Vännernas Hus.
Nu rullar bussen tryggt på vägarna, och Vännernas Hus mår bra.

Boas

IMG 9927

Efter renoveringen blev huset ännu coolare och mer funktionellt, där det finns tillräckligt med utrymme för alla. Varje barn kan hitta något som intresserar dem.
När barnen kommer hit till Vännernas Hus – de ler, gläder sig, skrattar, springer, hoppar och ha hyss för sig.

happy time

Barn har ett datarum, ett rum för kreativa sysslor, ett rum de kan spela bordtennis, ett rum för att leka och spela och ett rum att dricka te och titta filmer tillsammans. Det finns också ett rum med en massa kuddar-påsar där du kan sitta, ligga och bara ha det mysigt.

computer class

Vår lilla buss är en “stor hjälp” till Vännernas Hus. Den gör ett bra jobb. Utan vår “assistent” skulle inte Vännernas Hus kunna fungera till fullo.

Vännernas Hus – på hjul färdas dag efter dag, vecka efter vecka, år efter år, i alla väder och årstider. Lilla bussen skjutsar barn till Vännernas Hus från närliggande byar. Särskilt på lördagar har lilla bussen sin “favoritsyssla”, den åker till olika byar, på vägarna där det praktiskt taget inte finns några vägar, för att plocka upp barnen och ta dem till Vännernas Hus söndagsskola. Efter söndagsskolan skjutsar den alla barnen hem.

Vår minibuss är våra armar och ben. Den levererar mat till familjer, kläder för barn, medicin och mer. På sommaren tar den av barnen till lägret. Vi behöver vår lilla buss så mycket och vi värdesätter den mycket. För oss är mminibussen helt enkelt oersättlig.

busik

Tack vare Vännernas Hus, har livet för barnen som bor i en liten by blivit roligare och intressantare.Du skulle höra hur fåglarna sjunger och barnen skrattar på gården.
Jag vill krama var och en av er och säga personligen – tack för Vännernas Hus.

Tanja

Dela gärna med dina vänner