Dela gärna med dina vänner

Hej, det här är jag, Katerina, som alltid är här med er. Jag har äran att arbeta med hjälpprogrammen som finns i vår organisation Barnens Ambassad.

Min drivkraft

Katja Voloshin, koordinator för hjälpprogram, Barnens Amdbassad , Ukraina

I nästan 17 år har jag haft förmånen att hjälpa barn och familjer. Jag känner varje familjs smärta och behov i mitt hjärta, och då jag vill snabbt ta reda på hur jag kan hjälpa.

Det som driver mig är känslan, jag vet hur det är att inte ha något…

Verklig Påverkan

Utan ert deltagande skulle ingenting ha blivit av. Ni gör ett fantastiskt arbete.

Många av er har gjort det möjligt för barn idag att få kläder och skolmaterial. Det är helt fantastiskt att ni vill sträcka ut en hjälpande hand. Speciellt nu när många människor inte har råd med grundläggande saker, för att inte tala om att köpa det nödvändiga för barnen.

Ett annorlunda år – ett krigets år

I år har antalet barn som behövde hjälp med kläder och skoltillbehör ökat. Det har tillkommit barn som är interna flyktingar från de mest krigsdrabbade områdena. .Det är smärtsamt att höra deras berättelser. Alla har sin egen smärta och berättelse att berätta. .

Glädjande nyheter och tacksamhet

Skolinsamling, Barnens Ambassad

Men det finns också alltid små glädjande nyheter. En av de familjer som bor i byn Kobyzhcha fick ett gammalt hus som gåva. Ja, det behöver mycket renovering, men det fanns godhjärtade människor som helt enkelt ville ge en flyktingfamilj ett hus. Deras glädje kände inga gränser eftersom de hade förlorat allt…

Mamman i familjen berättade att det finns inget kvar av deras hus, bara ruiner. Därför är de glada över att ha sin lilla vrå, även om den är liten. De är mycket tacksamma för att de fick hjälp att köpa kläder till barnen. Det är en stor hjälp när de inte visste hur de skulle överleva efter att ha förlorat allt.

Familjernas berättelser

En familj från Kherson som också flydde från kriget hittade skydd i en by i Tjernihiv-regionen. De kom med det lilla som rymdes i bilen. Tre barn, föräldrar och mormor. Det var en lång resa, men nu har det fått ett tillfälligt hem. Där är det tyst och lugnt att sova. Barnen är mycket tacksamma för att de har kläder till skolan.

Ett stort tack till er alla för hjälp och stöd. Ni kan inte ens föreställa er hur viktigt detta är för oss. Barnen växer och kläderna blir för små. Att klä fyra barn utan hjälp är mycket svårt, eftersom pengarna knappt räcker till mat. Tack vare er kommer mina barn att gå till skolan i nya kläder. De är mycket glada.

Katja hjälper barnen Prisjazhnjuk. Barnens Ambassasds skolinsamling.
Familjen Prisjazhnjuk

Vi är mycket tacksamma för er hjälp, för att ni oroar er tillsammans med oss om våra barn. Utan er hjälp skulle vi inte klara oss själva. ENORM TACK TILL ER, FRIDFULL HIMMEL OCH GUDS VÄLSIGNELSE. Familjen Prisyazhnyuk

Barnens Ambassads skolinsamling.  Familjen Malinetska
Familjen Malinetska

Denna gång har ni hjälpt mig och mina barn mycket. De sakerna som ni köpte skulle jag inte kunnat ge till mina barn. Den här månaden blev min mamma mycket sjuk och vår familjebudget minskade kraftigt. Jag arbetar inte just nu, eftersom jag inte kan lämna min mamma utan tillsyn. Jag är mycket tacksam för er hjälp i rätt tid. Och barnen gläds varje dag av sina nya kläder. Marina Malinetska

Med tacksamhet

Tack för att ni är nära och tar vara på möjligheten att hjälpa.

/Katerina

Dela gärna med dina vänner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *