Hj'lp till Ukraina. Lådorna packas med lite annat också
Dela gärna med dina vänner

Först av allt – varmt och hjärtligt TACK till alla ni som bidragit till vår insamling av vevradios! 🙏

Vi har fått höra att det nu i krigstider i Ukraina är väldigt värdefullt med en vevradio i hemmet. Strömmen kommer och går och man blir snabbt sårbar. En vevradio kan bland annat ombesörja att man kan ladda sin mobil. Det är mycket värdefullt då information om kriget, var det väntas attacker tex, ges via internet.

Vi ville ge alla familjer som vi i nuläget hjälper och har kontakt med – varsin vevradio. Och det ser det ut som att vi nu har lyckats med! De väntar nu bara på transport och när de väl anlänt kommer de delas ut.

Det är så tacksamt att göra insamlingar – det finns en stor vilja hos många att hjälpa till. Vi vill fortsätta finnas vid deras sida – härifrån kan vi knappt förstå att kriget fortsätter. Det är mänskliga mekanismer som gör att man stänger av att ta in det jobbiga, emellanåt. Men hur kan man stänga av när man lever mitt i det? – det är omöjligt. För våra ukrainska vänner är tyvärr kriget en alldeles för påtaglig verklighet fortfarande. Tillsammans med dig fortsätter vi göra vad vi kan! Tack för att du är med 🙏💛💙

Jennifer, Barnens Ambassad, ordförande

Dela gärna med dina vänner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *