Изображение.jpeg 9.jpeg
Dela gärna med dina vänner

Ni gav värme för mina barn, inte bara i form av varma kläder utan ni gav också en bit av er värme.

Ett stort tack till Viktor Divnich och hans team Волонтерська ініціатива “Центр Гостинності” https://www.facebook.com/CentrGostinnosti/ för att ni samlade in varma jackor för barn. Tack, det är det minsta som kan sägas för er hjälp. Jag personligen är väldigt berörd i mitt hjärta. Jag såg hur barnen gladde sig och alla tackade. /Katerina, koordinator av hjälpprogram

Några ord av tack

”Jag är ensamstående mamma med fem barn. Hjälpen för oss är ett verkligt mirakel. Mina barn och jag blev väldigt nöjda för de varma jackorna. Tack för att ni gav dem till mina barn. ” – Mamma Tanja och barnen

Изображение.jpeg 1.jpeg
Foto: Mamma med sonen

Jag fick en varm, vacker jacka. Det var en välkommen gåva. Nu är jag inte rädd för kylan. Jag ska bära den och minnas er med värme. Tack för jackan. Jag önskar er all hälsa och Guds välsignelse. Tack. ” – Mamma Aleksandra

Изображение.jpeg 6.jpeg
Foto: Mamma Aleksandra

”Ni är underbara för att ni gjort en sådan god gärning. Din hjälp tös oss kom precis i rätt tid. Tack för att du hjälpte oss.”- Mamma Viktoria och barnen

Изображение.jpeg 8.jpeg
Foto: Mamma Viktoria

Изображение.jpeg 7.jpeg
Foto: Arsen 10 år

”Tack för en vacker och varm röd jacka. Jag ska gå i skolan i den.”- Sonja 8 år

Изображение.jpeg 10.jpeg
Foto: Sonja 9 år

Изображение.jpeg 3.jpeg
Foto: Slavik 14 år

Изображение.jpeg 5.jpeg
Foto: Nastja 12 år

Изображение.jpeg 4.jpeg
Foto: Dasha 10 år

Dela gärna med dina vänner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *