mihailova 1024
Dela gärna med dina vänner

Ksenjas ben är opererad och på så sätt räddat! Tack till er alla som hörde hennes nödrop och deltog.

En ensamstående trebarnsmamma behövde en omedelbarn operation, för att hon inte skulle förlora sitt ben. Ksenja  var  förtvivlad, för hon hade inga pengar.  Hon cyklade och blev påkörd av en bil, och hon får ingen ersättning. Hennes  enda inkomst är  barnbidrag, som inte ens räcker  till basbehoven.

Pengar till operationen kom in snabbt och det var blir över kommer vi att använda till Ksenjas medicin och till förmån för hennes familj.

Här är Ksenjas hälsning

Jag vill utrycka  min tacksamhet till alla goda människor för hjälpen  som  ni har  gett till mig  i min svåra  situation. Utan er hjälp skulle skulle jag aldrig kunnat göra denna nödvändiga operation.    Efter  operationen mår jag  mycket bättre. Det  är ett mirakel att ni finns. Jag har fått hopp om att jag ska bli frisk. Må Gud ge er hälsa, lycka och mycket krafter.

För 15 minuter sedan hämtade Viktor Pavlovich  mig  från  sjukhuset. Jag  är hemma och får krama mina barn.  Ett stort  tack.

 

Vi söker  faddrar till Ksenjas tre barn

ilja 1320

Ilja ( Elia) 1 år

david

David 3år

sofia

Sofia 7år

 

Om du är  intresserad anmäl dig som fadder.

Error: Contact form not found.

 

 

Dela gärna med dina vänner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *