blogg birthday
Dela gärna med dina vänner

Stuart lär oss engelska på Zoom. Han hade sin födelsedag, och han ville att vi skulle få något gott att fira det tillsammans med honom. Julia köpte godsakerna. Vi hade kul tillsammans. På Zoom, åt gott, och hade frågelek med varandra. Jag gillade det och vill gärna göra om det någon annan gång. – Kristiina 12 år

Jag gillade partyt som Stuart bjöd mig på. Engelskan steg till nya höjder. – Kiril 15 лет

Det var cool att fira födelsedag via dator. Det var något nytt. Tack Stuart för en rolig upplevelse. – Zhenja 14 år

Vi åt godis, drack Cola och lekte med Stuart. Jag är nöjd och kommer att lära mig engelska ännu bättre. –Maksim 11 år

Tack för festen, det var kul. Det var första gången för mig att fia en födelsedag online. – Snizhana 11 år.

Dela gärna med dina vänner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *