barnen bergen
Dela gärna med dina vänner

Snart ska vi till sommarläger

kryss i kalendern

 

“Coolt!” Nu är det bara tre nätter kvar innan jag åker till Karpaterna. Jag har hört mycket om Karpaterna, men aldrig varit där.

Det är bara det, att dagarna går så sakta. Jag ritar ett kryss varje dag på min kalender. Men snart går min dröm till uppfyllelse. Tack så mycket att jag får åka till sommarläger, jag är såååå glad.

/ Vladik 9 år

 

Resan börjar

Järnvägstationen - Resan till sommarläger börjar

6juli

Hallå alla våra vänner. Här är de vid järnvägsstationen. Ett gäng fyllda av känslor, glädje och förväntningar. Äntligen, kom den här dagen. Vi kommer att äta god mat och ha kul i Karpaterna, berättar barnen. Tåget började röra på sig, och allt det roliga ligger framför dem. Låt oss vänta på nyheter från barnen och önskar dem en lycklig resa …
Sveta O.

Hurra vi är här, och alla får sin egen säng !!!

Alla får sin egen säng

7 juli

Efter en lång tågresa, kom de äntligen fram. Trötta men på gott humör. De skyndade till sina rum, packade upp sina väskor. Sveta 10 år tittar sig omkring beundrande.

“Wow, alla kommer att ha sin egen säng” ropar hon i glädje. Sveta 10 år

Vi får äta så mycket vi vill

mat

8 juli

“Jag gillar verkligen maten här i lägret. Allt smakar så gott. I dag vid lunchen åt jag 2 portioner, trodde jag skulle spricka. Allt var så gott. Jag har kul här, lära mig nya saker, jag har vänner. Jag är mycket glad att jag kom till Karpaterna, det är verkligen mycket bra. Tack så mycket “
Anja 11 år.

En viktig uppgift

Uppgiften att rita en dagordning

8 juli

“Va kul! Jag fick ett ansvarsfullt jobb, att rita ett schema för alla barn. Jag gjorde mitt allra bästa. Nu vet alla barnen vilka tider som gäller, och ingen kommer att vara försenad. Vi bor här tillsammans som en enda stor familj. jag skickar hälsningar till er alla från Karpaterna “

Tack för att jag fick följa med
Sofia 10 år

Upp till bergen, framåt och bara tillsammans

upp_till_bergen

bergen_upp

9 juli

Inte ett steg bakåt, inte ett enda steg på plats, bara framåt och tillsammans. Detta var vår slogan för denna dag, när vi kom till bergen.
Med höga rop , uttryckte barnen sin beundran, över det vidunderliga landskapet, som bredde ut sig framför dem.

Än en gång ett stort tack till alla som möjlig gjort denna resa, för barnen. Det kommer att stanna länge i deras minnen.
/ Viktor Pavlovitj,
Plats chef i Piski, nu i Karpaterna

Morgonstunden

morgonstund

10 juli

Godmorgon allihopa. Lägret börjar med morgongymnastik. Jag gillar det här mycket, skulle jag vilja det var så här hemma också.
Snart är vi iväg till frukost, och framför oss, har vi en en hel dag av äventyr. Detta är min bästa semester. Jag vill tacka. Och nu skall jag gå och äta frukost. jag önskar er alla en bra och positiv dag.
Aljosja, 10 År

Tack till Nordisk Östmission och tack till er alla för en underbar tid i Karpaterna, tack för en sommarläger.

På vår Facebook sida  kan du följa händelserna dagligen.

 

Ha en bra helg önskar vi på Barnens Ambassad

/ Mirjam Adolphi

Dela gärna med dina vänner

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *