family e1523055646903
Dela gärna med dina vänner

Detta är dagen, detta är dagen
som Herren gjort, ja, som Herren gjort!
Låt oss i glädje, låt oss i glädje
nu tacka Gud…den här glädjesången sjungs på många språk, Ryska,Ukrainska,Engelska,…av kristna i olika länder.

Jag skulle vilja säga att i dag var en sådan dag, fylld av tacksamhet och glädje. Glädjen av att så många hörde vårt nödrop om en fattig barnfamilj i en grannby som behövde hjälp. De saknade i stort sett allt. Sängar, kamin,tallrikar, ja listan kan bli längre.Men tack vare alla er som har hjälpt med pengar så kunde vi köpa in sängar,laga golvet mura den trasiga kaminen, dra in nya elledningar och mycket mer. Nu kan de fem barnen bo i sitt kära hem hos mamma som de älskar. Tidigare var hemmet i så dåligt skick att det ansågs obeboeligt. Myndigheterna ville placera barnen i ett statligt internat .

 

home

Men i dag kunde våran platschef, Viktor Skripec hämta hem barnen från internatet. Glädjen var förstås enorm hemma i det lilla huset. Nu hade de sängar, värme, och mycket mer, allting var för dom en dröm som blev sann. Nu får de bo hemma, ingen kommer mer och hämtar dom därifrån.

Victor

Vårt team har arbetat mycket med allt detta,men Jag vill ändå ge en stor Eloge till vår Viktor, som varit eldsjälen i allt detta. Han har lagt hela sitt hjärta i att hjälpa familjen, och stå på deras sida mot myndigheterna. I fortsättningen vill socialen att Viktor skall delta i deras möten angående barnfamiljer.

Tack alla som hjälpt familjen, ni är med och delar glädjen med oss och familjen. Tack Viktor Skripec för ditt ledarskap, ditt stora hjärta, som alltid ställer upp för de svaga.
Jag vill också tacka Gud, som bär oss och ger oss styrka att orka vidare i denna barmhärtighets tjänst som Han satt oss i att utföra.

/Boas Adolphi. tillsammans med hustru Mirjam, grundare av Barnens Ambassad

Dela gärna med dina vänner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *