ruslana
Dela gärna med dina vänner

God dag vänner! Jag heter Ruslana och är tio år gammal. Jag bor i byn Jaroslavka. Just nu har min syster Vika och jag distansundervisning hemma eftersom vi har karantän. Min lillasyster Zhenja går i skolan för att hon går i grundskolan.

Hemma gör vi läxor, tar bilder på läxorna med mobilen och skickar dem till vår lärare. Jag gillar verkligen konstlektionen. När vi har ledig tid hjälper vi mamma med hushållsarbetet och förbereder min lillebror Maxim för grundskolan. Vi gör olika pappersfigurer och ritar bilder med så kallad ”crackle” -tekniken.

Jag önskar mig så att karantänen skulle ta slut. Jag saknar mina vänner i skolan. Jag vill komma till Vännernas Hus och till söndagsskolan. Jag vill träffa mina vänner och lärare.

Tack för uppmärksamhet och allt gott.

Ruslana, 10 år

Dela gärna med dina vänner

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *