SWISH  123-113 78 76  | Plusgiro: 415398-7  | Bankgiro: 483-9478 | 

 

Hjälp utsatta barn i Ukraina header image

AKTUELLA INSAMLINGAR

Din hjälp behövs just nu.

Vårens kampanj

Vår betyder sådd. Det är dags att så och plantera åkrar och köksträdgårdar. Kärlek till jorden tillsammans med arbete kan ge en familj mat för hela året.

Många familjer i Ukraina har inte råd att förbereda sina fält, hyra en traktor för plöjning, för att inte tala om att köpa frön, plantor och höns.

Det finns många som inte har några pengar till frön och plantor. Särskilt nu.

Hjälp familjerna att betala hyran för en traktor och köpa frön, plantor och höns, så ger du dem möjlighet att försörja sig själva. Du kommer att se hur din hjälp bär frukt.

Våren är tiden för arbete i trädgården,
det är dags att odla höns,
det är dags att tänka på vintern,
Våren är tiden för att hjälpa till.

19.05.2022

Det är dags för vårsådden

Nu håller vi på nytt med hjälpprojekt vårsådden i Ukraina. De familjer vi har hjälpt hittills behöver ännu mer hjälp än tidigare. Även många nya familjer har bett om hjälp. Många människor har lämnat sina hem, vissa tillfälligt och många stannade kvar.

Hjälp behövs just nu. Vi hoppas verkligen att människor ska kunna så och skörda sin skörd. För att kunna odla på sin trädgård behöver man först ha en tillåtelse av by administration. Först ska trädgårdarna kollas att det inte finns minor. Utan tillstånd och inspektion av trädgården är det omöjligt att plöja i de områden där fiendestyrkorna har varit.

Arbetet med vårsådden har påbörjats. Vi gjorde listor över familjer som behöver hjälp, hittade en butik där det går att betala med kort. I vår by och vissa områden finns det fortfarande inget internet eller mobil kommunikation.

Katerina – programsamordnare.

Varje bidrag stort eller litet är värdefullt!

Barnens Ambassad

Plusgiro: 415398-7

Bankgiro: 483-9478

Swisha till: 123-113 7876

Märk din gåva ”VÄRME”